Nationale WandelCoachDag 2017

Zaterdag 20 mei a.s. is uitgeroepen tot Nationale WandelCoachDag 2017. Op diverse locaties in Nederland en België kan men kennismaken met de dienstverlening van wandelcoaches. Dé uitgelezen kans om meer te weten te komen over wandel- & natuurcoaching. Voor deze regio kan men die dag terecht bij Natuurcentrum de Maashorst aan de Erenakkerstraat 5 in Nistelrode. Tussen 9.00 en 16.00 uur neemt wandel- en vitaalcoach Bernadette van Berkel uit Zeeland geïnteresseerden mee voor een tocht van ongeveer één uur door De Maashorst. De deelname aan de wandeling is gratis.

Wandelen brengt ontspanning, de natuur relativeert en je kunt haar als spiegel gebruiken. De natuur als inspiratiebron maakt onderdeel uit van de coachwandeling. “Door te wandelen in de natuur ontstaat er meer ruimte in je hoofd, je wordt helder, je ervaart rust en ontspanning en je krijgt nieuwe energie. Waar kun je dat nu beter doen dan in onze eigen Maashorst”, vertelt Bernadette van Berkel, eigenaar van Koers Vitaal! Tijdens de wandeling krijg je de ruimte om zaken aan te kaarten die jou bezighouden en te maken hebben met (werk)stress, disbalans, beweging en/of vitaliteit in algemene zin. “Op het pad van vitaliteit richt ik mij met name op mensen die doorgaans de hele dag zitten, weinig bewegen (inactiviteit) en veel last hebben van stress. Dit gaat weer ten koste van hun (werk)prestaties met alle nare gevolgen van dien. Ik probeer daar een goed evenwicht in te krijgen, een soort ‘win-win situatie creëren”, aldus een gedreven Van Berkel.

Meer informatie
Zit je veel en heb je last van stress of wil je meer vitaliteit? Meld je dan aan voor een gratis wandeling op zaterdag 20 mei. Meer informatie vind je op www.nationalewandelcoachdag.nl.

Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij. Voor aanvullende informatie en aanmelden kijk
op www.koersvitaal.nl of neem contact op met Bernadette van Berkel via ben@koersvitaal.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone