Maashorst Fietsdriedaagse 6 t/m 8 juni

Oostelijk Noord-Brabant is bij uitstek een plek van waaruit mooie fietstochten te ondernemen zijn.
Vanuit Schaijk, zowel grenzend aan het Maasland, land van Ravenstein als aan Brabants grootste aaneengesloten natuurgebied De Maashorst organiseren wij in juni 2017 de Maashorst Fietsdriedaagse.

Van 6 t/m 8 juni 2017 kan iedereen kiezen uit een fraaie fietsroute van 35 of 60 km. per dag. Drie dagen met mooie gepijlde fietsroutes waarin natuur, cultuur en bezienswaardigheden van de streek gecombineerd zijn. Zowel voor de plaatselijke en regionale deelnemers als voor de fietsers van verder weg valt er volop moois te ontdekken. Rustige wegen gecombineerd met de passage van pittoreske dorpjes maakt dat het voor iedereen plezierig fietsen en genieten is. De routes zijn geschikt voor de gewone, elektrische of sportieve fiets. Samen met het hele gezin, met buren, kennissen of individueel.  Elke dag kent een of meer pauzeplaatsen waar een verfrissend drankje of andere consumptie verkrijgbaar is. Het Schaijkse ‘Ons Verzet’ organiseert deze fietstocht.

Start en finish: dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 juni vanaf het clubhuis Feesterij de Potter, Schutsboomstraat 33, Schaijk

Starttijd: 35 km. en 60 km.: elke dag van 09.30 tot 14.00 uur

Inschrijfgeld: € 7,50 p.p. voor de gehele driedaagse of € 3,00 p.p. per dag

Bij voorinschrijving, gratis consumptie te besteden op het startburau ‘De Potter’ in Schaijk.

Meer informatie: www.onsverzet.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone